Archief

De Hebon vervolgvragenlijst wordt uitgestuurd!

28 oktober 2021
Ongeveer 9 jaar geleden hebben heel veel mensen de Hebon vragenlijst ingevuld. Het is nu tijd voor een update. Dat zal stapsgewijs gaan gebeuren. Komende maanden sturen wij vrouwen uit families met een verhoogd risico voor erfelijke borst- en eierstokkanker een uitnodiging om de Hebon vervolgvragenlijst in te vullen.

Deze vervolgvragenlijst gaat over de jaren tussen de vorige Hebon vragenlijst en nu. Wat is er veranderd voor u in deze tijd? Echter ook als er niets is veranderd dan is het zeer belangrijk voor het Hebon onderzoek om dit te weten. Met deze waardevolle informatie kunnen weer nieuwe onderzoeken worden gestart. Zo kan Hebon blijven bijdragen aan het vergroten van kennis over de risico’s op kanker bij erfelijkheid en behandeling. En zo kunnen adviezen en de zorg voor families met een verhoogd risico voor erfelijke borst- en eierstokkanker verder worden verbeterd. Alvast heel hartelijk bedankt voor uw moeite.

Heeft u vragen of wilt u ook de Hebon vervolgvragenlijst ontvangen? Stuur dan een bericht naar de studiecoördinators via hebon@nki.nl. Zou u dan ook gelijk uw Hebon nummer kunnen toevoegen? Wij kunnen uw vraag dan sneller beantwoorden.

Indien u nog niet meedoet, kunt u nog steeds een Hebon nummer en inlogcode aanvragen voor de eerste vragenlijst via deze link.